Elisabeth Rönnberg

Tandsköterska

Jag visste tidigt att jag ville bli tandsköterska och 1976 tog jag min examen. Ända sedan dess har jag arbetat inom allmän tandvård och barntandvård. Med all den vård och omsorg vi har på vår praktik känner jag att varje dag är intressant och lärorik.

Ulla Johansson

Tandsköterska

Jag är född och uppväxt i Dalarna. Efter många år i tandsköterskeyrket tycker jag fortfarande det är roligt att arbeta. På fritiden går jag gärna i skogen och på myrarna. Jag tycker om längdskidåkning, teater, musik och att umgås med mina barnbarn.

Elisabeth Thornell

Tandhygienist

Jag tog tandsköterskeexamen 1984 och arbetade sedan både med allmän- och specialisttandvård. Efter tre års studier blev jag tandhygienist 1997 och driver sedan dess egen hygienistpraktik tillsammans med en vän och kollega. Jag samarbetar med Anders Ericson sedan 2009.

Carina Thuresson

Tandhygienist

Efter många år som undersköterska utbildade jag mig till tandhygienist och tog examen 2005. En del av min utbildning gick jag i Italien på en specialistklinik för behandling av tandlossning. Jag delar min tid mellan egen praktik och samarbete med Anders Ericson sedan 2014.