Implantat

Implantat

Att inte behöva ha lösa proteser, utan istället få ”fasta tänder” igen, gör gott för välbefinnandet, är snyggt för leendet och ger möjlighet att tugga helt normalt, som med egna tänder.


Vi arbetar enbart med implantat från Straumann AB som är ett välrenommerat schweiziskt företag vars produkter har en dokumenterat hög kvalitet. Läs mer om Straumann här. Den arbetsmetod de erbjuder ger en fullkomlig känsla av att ha egna, naturliga tänder. Med denna teknik kan enstaka tänder eller hela bett rekonstrueras. Och det bästa av allt, estetiken är oöverträffad – ingen kan se att du har implantat!


I vissa fall finns möjlighet att göra klart hela behandlingen inom några veckor men i de flesta fall bör implantaten läka längre innan kronan eller bron sätts på plats.

Alla behandlingar måste planeras noga med undersökning och röntgenbilder. 

Vi har panoramaröntgen vilket är ett måste inför planeringen av implantatbehandling.

Kostnad

Kostnaden för en implantatutredning är ca 3500:- inklusive panoramaröntgen för att noga kunna planera och förklara hur just din behandling bör genomföras.

Ibland krävs en utredning på röntgenspecialistklinik. Efter implantatutredningen får du också, som för all behandling hos oss, ett fullständigt kostnadsförslag.

Image

Mottagning

LIDINGÖ
Agavägen 14
Tel: 08-767 20 70
E-post: epost@karlawagnen.se 

Image